Desactivada l'alerta per onada de fred

Les temperatures mínimes s'esperen al voltant dels 4 i -1 ºC al prelitoral
Les temperatures tornen a pujar aquesta setmana
Les temperatures tornen a pujar | LO

 

Protecció Civil ha desactivat aquest dijous l'alerrta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de fred. Tal com ha comunicat l'ens de la Generalitat, la decisió s'ha pres a partir de les darreres actualitzacions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), les quals indiquen la finalització de l'onada de fred.

 

Cal recordar que el Pla es va activar el passat diumenge amb l'inici del descens de les temperatures cap a valors extremadament baixos en relació als habituals en el conjunt de Catalunya. De cara als propers dies, però, ja no es donaran temperatures tan baixes.


 

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que la temperatura mínima pugi lleugerament, i moderadament de manera local, tret del Pirineu i Prepirineu on les mínimes es donaran al final del dia i presentaran lleugers descensos. En el cas del prelitoral, la temperatura mínima es mourà entre els -1 i els 4 ºC.

 

Si més no, Protecció Civil recomana seguir l'evolució de la previsió meteorològica a través de l'SMC, i estar al dia de les incidències, avisos i consells de Protecció Civil. Per últim, destacar el fet que les temperatures mínimes més baixes en tot l'episodi d'onada de fred es van donar el dissabte (just el dia abans d'activar-se l'alerta).

Comentaris

envia el comentari