Continuen les activitats del Mes de les Dones

Exposició Vida! a l'Antiga Estació
Exposició Vida! a l'Antiga Estació | N.E.

 

Un cop passat el Dia Internacional de les Dones(vegeu notícia Lectura Manifest) i la Vaga Feminista (vegeu notícia manifestació), els actes programats per la celebració del Mes de les Dones a la ciutat continuen aquesta setmana amb activitats repartides per diferents ubicacions.

 

Dimecres, 13 de març, l'Ateneu acull la formació per a entitats encarant la perspectiva de gènere i mesures d'igualtat per a associacions. L'activitat tindrà lloc de 18 a 21 h.

 

El mateix dimecres, però a les 19 h, l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí ha preparat la conferència 'Migració i feminisme' a càrrec del Grup de Recerca de la UAB Emigra. L'acte es farà a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

 

Si la setmana passada tenia lloc la inauguració de l'exposició 'Vida!' a l'Antiga Estació (vegeu notícia), aquest divendres, 15 de març, el mateix espai acollirà un recital poètic per part d'algunes sòcies i col·laboradores de l'entitat Mujeres Creativas del Vallés amb la veu en directe de la cantant mexicana La Malinche. La performance començarà a les 19 h.

 

Els dies 15, 22 i 29 de març, la Biblioteca Mestre Martí Tauler serà l'espai on s'ubicarà el taller d'artesania per a adults organitzat per l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí.