El Consell dels Infants i Adolescents compta amb 27 noves incorporacions

A l'acte de designació dels nous consellers i conselleres també s'hi ha llegit el manifest del Dia Universal dels Drets de la Infància
La coral infantil i juvenil durant el plenari del Consell dels Infants i Adolescents
La coral infantil i juvenil durant el plenari del Consell dels Infants i Adolescents | Ajuntament - Lali Puig

 

El Consell dels Infants i Adolescents de Rubí ja disposa de 27 nous membres, arribant d'aquesta manera a un total de 60 representants. Aquests nous consellers i conselleres han estat triats a partir d'un sorteig de les 72 candidatures presentades. L'Ajuntament, per tal de potenciar aquest òrgan de participació, ha estat realitzant sessions informatives per 22 centres educatius de la ciutat per explicar què és el Consell, com funciona i la seva programació als alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d'ESO.

 

Durant el plenari del Consell dels Infants i Adolescents, també s'han dut a terme algunes de les activitats previstes per a la commemoració del Dia Universal dels Drets a la Infància, que es va haver d'ajornar per la pluja. Així doncs, les corals infantils i juvenils de les escoles Pau Casals i Schola, de l'Institut Torrent dels Alous i del Col·legi Regina Carmeli, dirigides per Carme Jiménez i Baldomero Sanz, professors de l'Escola Municipal de Música Pere Burés, han ofert un concert als assistents. 

 

A més, una altra de les activitats que estava programada pel Dia Universal dels Drets de la Infància, ha estat la lectura del manifest, un text que tots plegats han treballat durant les seves reunions, a través d'unes dinàmiques proposades per Unicef.

 

Durant l'acte, diversos consellers i conselleres han explicat què han treballat durant el darrer any. Una de les propostes que han proposat al govern i que ha obtingut resposta positiva ha estat la de pintar missatges de conscienciació sobre diferents temes als passos de vianants de la ciutat.