Condis obrirà un supermercat al Mercat Municipal

La novetat pretén complementar i reforçar l'oferta dels paradistes
Mercat Municipal de Rubí
Mercat Municipal de Rubí | Redacció

 

El Mercat Municipal disposarà d'un supermercat Condis Life que complementarà l'oferta de l'equipament municipal. L'encarregada d'obrir aquest nou establiment és una empresa rubinenca, Vendipractic SL, que gestionarà aquest nou espai fins al 2048.

 

Vendipractic SL ha estat l'única empresa que s'ha presentat a la licitació i hi instal·larà el supermercat Condis Life a canvi d'un cànon de 600.001 euros. Els plecs de la licitació garantien que l’operador privat complementés l’actual oferta de producte fresc de l’equipament, fent del Mercat un espai comercial encara més atractiu per als compradors.

 

El procés per incorporar aquest operador privat al Mercat Municipal ha implicat reordenar les parades per alliberar els 1.000 metres quadrats al triangle que delimiten els carrers Cal Gerrer i Magí Ramentol. Aquest nou establiment comptarà també amb taulells de peix, carn i fruita i oferirà servei a domicili.

 

Roger Ribera, representant de Vendipractic SL, s'ha mostrat satisfet de passar a formar part del Mercat Municipal per "l'experiència comercial que suposa l'equipament". I ha afegit que “els Mercats són punts de trobada, de riquesa i diversitat. Hi ha moltes famílies i moltes petites empreses. Esperem poder ser un reforç per l’equipament i sumar-hi valor afegit”.

 

Està previst que en un termini màxim de tres mesos, l'operador presenti el projecte executiu i la llicència d'obres. Després, es calcula que passin uns 7 mesos fins a l'obertura de l'establiment al públic. La intenció, per tant, és que el nou supermercat Condis Life pugui ser una realitat abans de la campanya de Nadal.