Les condicions de les treballadores de Rubí Net estan en un "deteriorament progressiu"

L’empresa FCC es queixa de l’Ajuntament, que segons diuen “els hi paga poc i malament”
L'empresa concessionà ria del servei és Fomento de Construcciones y Contratas S.A. (FCC)
L'empresa concessionària del servei és Fomento de Construcciones y Contratas S.A. (FCC) | IG

La UGT del Vallès Occidental ha manifestat públicament la preocupació per la situació en què es troben les treballadores i els treballadors de Rubí Net a la ciutat, servei del qual és concessionària l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas S.A. (FCC).

 

Segons explica la UGT en una nota de premsa, l’empresa FCC porta una política d’estalvi que “possiblement és prou beneficiosa pels interessos de la multinacional, però que està significant un deteriorament progressiu de les condicions laborals de les persones que presten el servei”. Segons expliquen, l’actitud de la Direcció és de “bloqueig sistemàtic de qualsevol possible acord i d’una gestió pèssima dels recursos”, al·legant “manca de marge de maniobra per culpa de l’Ajuntament de Rubí”, que segons diuen “els hi paga poc i malament”.


 

 

La secció sindical d’UGT a l’empresa, juntament amb la direcció del sindicat a la comarca, van demanar una reunió amb els responsables polítics municipals per poder traslladar la problemàtica que està vivint la plantilla. La reunió, que es va dur a terme el passat dijous 2 de novembre, va acabar amb el compromís de mediació de l’Ajuntament amb la concessionària per intentar trobar vies a aquest bloqueig de les negociacions i que es mantindrà la dotació de recursos suficient perquè el Servei de Recollida de Residus a Rubí pugui garantir unes condicions laborals dignes de les treballadores i els treballadors que permetin una millor qualitat del servei.


 

 
Comentaris

envia el comentari