Els concerts suposen el colofó perfecte per la primera jornada de la Fira del Vi

Andrea Mir, Landry i la FM i després els The Killing Hits han omplert el pati de la zona superior d'El Celler
El concert de The Killing Hits aconsegueix fer vibrar El Celler
El concert de The Killing Hits aconsegueix fer vibrar El Celler | Núria Escudé

La primera jornada de la Fira del Vi ha tingut també un gran protagonista de la música. A banda dels tasts i dels millors vins de Catalunya, els rubinencs i rubinenques han pogut gaudir de tres concerts que han fet ballar gent de totes les edats. 

 

Al matí, el concert inaugural ha anat a càrrec d'Andrea Mir. Aquesta jove rubinenca, que va treure el seu primer disc durant la primavera d'aquest any, ha estat l'encarregada de posar la música durant les primeres hores de la Fira del Vi. El seu pop i neo-soul, amb alguna versió, ha fet ballar els assistents en l'edició matinal.

 

 

Al vespre, ha continuat la música amb els Laundry i la FM i la seva rumba catalana. Petits i grans han ballat i gaudit amb els ritmes d'aquesta banda que han afirmat que, tot i ser natius de Sabadell, a Rubí és on més vegades han tocat. Les seves lletres i el seu espectacle interactuant amb el públic començava a escalfar l'ambient d'aquesta freda nit de la Fira del Vi.

 

 

El pati superior d'El Celler s'ha omplert de gom a gom amb el concert que tancava la nit. Es tracta d'una banda prou coneguda entre els rubinencs i rubinenques, no deixa a ningú indiferent i a cada concert que fan, és impossible no cantar i ballar les seves esbojarrades versions. Es tracta del grup The Killing Hits

 

 

D'aquesta manera acabava una primera jornada de la Fira de Vi que ha tingut també un espai especial per als més petits de la casa. Els nens i nenes assistents han pogut gaudir de jocs, activitats per a infants i fins i tot màgia.

 

 

Amb aquesta sisena edició queda consolidada la Fira del Vi com una tradició a la ciutat, enveja per a les veïnes, i que amb cada edició supera la seva assistència (vegeu notícia inauguració). No deixeu de veure les nostres galeries amb les millors fotografies de la jornada. (Galeria Fira del Vi I i Galeria Fira del Vi II).