Comença la darrera fase de les obres d'adequació de l'Illa de Vianants

Els treballs tindran efectes sobre la mobilitat a la zona
Tram afectat per la tercera fase de les obres de la Illa de Vianants
Tram afectat per la tercera fase de les obres de l'Illa de Vianants | Cedit

Avui, 2 de juliol, comença la tercera i última fase de les obres d'adequació de l'illa de vianants, al tram del carrer Doctor Robert entre Vapor i Justícia. Aquests treballs tindran efectes sobre la mobilitat a la zona i es preveu que durin uns quatre mesos.

 

L'Ajuntament ha volgut aprofitar els mesos d'estiu, amb menys afluència de trànsit ja que els nens no van a l'escola, per dur a terme aquests treballs. L'objectiu de la intervenció és incrementar l'accessibilitat i la seguretat dels vianants, millorar la mobilitat, dissuadir les conductes incíviques en el trànsit i l'aparcament de vehicles i incrementar la tranquil·litat dels veïns i veïnes.


 

La primera actuació que es durà a terme serà la millora de la xarxa de clavegueram, que farà Sorea i que es preveu que s'allargui fins al 27 de juliol.  Aquesta primera etapa afectarà el trànsit del carrer Doctor Robert entre els carrers Justícia i Narcís Menard. Durant aquests treballs també s'afectarà la cruïlla Doctor Robert - Justícia. Per tant, del 2 al 6 de juliol no es podrà circular per aquest punt.

 

La segona fase se centrarà al tram del carrer Doctor Robert entre Narcís Menard i Vapor. Concretament, del 16 al 20 de juliol quedarà inutilitzada aquesta cruïlla.

 

Posteriorment, Sorea procedirà a la renovació de la xarxa d'abastiment d'aigua. Els treballs seguiran el mateix esquema i, si no hi ha cap imprevist, començaran el 30 de juliol i finalitzaran el 20 d'agost.


 

Durant la primera fase, del 30 de juliol al 10 d'agost, el tram del Doctor Robert entre els carrers Justícia i Narcís Menard quedarà tallat al trànsit i, fins al 6 d'agost, també quedarà afectada la cruïlla Doctor Robert - Justícia.

 

Entre el 13 i el 20 d'agost, les obres es concentraran al tram del carrer Doctor Robert entre els carrers Narcís Menard i Vapor i no es podrà circular per la cruïlla Doctor Robert - Narcís Menard ni per l'encreuament Doctor Robert - Vapor.
Comentaris

envia el comentari