El Col·legi Maristes organitza el bingo musical per La Marató

Per quart any consecutiu, l'escola col·labora amb aquesta iniciativa solidària
Bingo musical al pavelló de l'escola en anteriors ocasions
Bingo musical al pavelló de l'escola en anteriors ocasions | Cedit

 

Els Maristes de Rubí col·laboren, un any més, amb La Marató, que enguany està dedicat a la investigació per la cura del càncer. L'escola farà un bingo musical solidari amb unes butlletes que costaran 1 €. De fet, durant tot el mes de desembre, des de la Pastoral del centre educatiu s'organitzen diferents activitats relacionades amb la solidaritat com són la recollida de roba, de joguines i la implicació amb el Gran Recapte. El bingo musical és, doncs, el punt final de totes aquestes iniciatives i tindrà lloc divendres 14 de desembre a partir de les 17.30 h al pavelló de l'escola.

 

A banda del vessant més solidari, l'objectiu del bingo musical és passar una bona estona entre tota la comunitat educativa. Des del centre organitzaven aquesta trobada a la plaça Doctor Guardiet però enguany han decidit fer-la a les instal·lacions del col·legi per disposar de més espai, tot i que continua estant oberta a tota la ciutadania de Rubí. 

 

Al bingo musical es juga amb cartons com al tradicional però en comptes de nombres hi haurà imatges de caràtules de cançons que, en la mesura que vagin sonant, s'hauran d'anar ratllant. Un cop es ratlli tot el cartó ja es podrà cantar Bingo!

 

La festa i el ball està assegurat en aquesta activitat solidària i musical que, de fet, té els seus inicis en un concert solidari on, en comptes de pagar entrada, s'havia de portar una joguina. Era la manera que tenia el centre educatiu de col·laborar amb Creu Roja. Ara, que l'activitat del bingo musical es dedica a La Marató, el Col·legi Maristes Rubí continua sent un punt de recollida de joguines important a la ciutat durant aquestes festes.