El Club Unió Les Torres ha celebrat avui la 8a edició del Torneig de Petanca Solidari

Segons les previsions, el fons recaptat ha superat la quantitat de l'edició passada del 2017.
Les actuacions després del torneig solidari de petanca celebrat al Club Unió Petanca Les Torres.
Les actuacions després del torneig solidari de petanca celebrat al Club Unió Petanca Les Torres. | Pol Parrilla

 

El Club Unió Petanca Les Torres de Rubí ha celebrat avui la vuitena edició del torneig de petanca solidari, un esdeveniment ja tradicional en l'esport català que organitza la Coordinadora Petanca Solidària des del 2011. Com en totes les edicions anteriors, el recapte s'ha destinat a la Fundació d'Esport Solidari Internacional, per ajudar als infantis i joves amb estat de pobresa.

L'edició d'enguany que s'ha celebrat al Club rubinenc, ha comptat amb 32 equips inscrits formats per 3 jugadors cada un. L'import d'inscripció consistia en una paga base de 5 euros més la voluntat dels participants. El president del Club Unió Petanca Les Torres, José Cubero, s'ha mostrat optimista. Segons ell, es calcula que prop de 600 persones s'han aconstat avui al Club. "Esperem aconseguir més dels fons que vam recaptar el 2017, uns 2.100 euros" comentava Cubero, que ha afegit, orgullós, que "som pioners, ja que la gran part de recaptació del fons es fa al nostre Club".


El torneig ha tingut lloc de 8.30h fins passades les 12h i la jornada ha seguit amb la celebració d'un vermut popular, acompanyat d'actuacions i venda d'articles amb intencions també benèfiques.

 

 
Comentaris

envia el comentari