CatSalut estrena nova app que permet localitzar els desfibril·ladors més propers

L'app també ensenyarà primers auxilis
El CAP de Sant Genís, a Rubí
El CAP de Sant Genís, a Rubí | CEDIDA
 

Avui ha entrat en funcionament la nova aplicació del 061 CatSalut Respon. La nova app incorpora nous serveis, com un localitzador dels desfribil·ladors més propers a la posició de l'usuari, i nocions sobre primers auxilis en format de vídeo. Aquestes funcions es sumen a les de localització i enviament de dades de salut del pacient afectat, en cas d'emergència. 

 

Pel que fa als Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA), el servei n'incorpora més de 700 disponibles, repartits per tot Catalunya. Els DEA estan connectats amb el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), de tal manera que quan es mouen, s'envia una ambulància al lloc de l'incident. 

 

L'usuari també podrà escollir sobre quines comarques estar informat, i rebre determinades informacions en funció de la seva localització. Consells sobre que fer en cas d'onada de calor o com combatre episodis d'al·lèrgies, són exemples d'aquestes informacions per comarca.  

 

Pel que fa a l'apartat visual de l'app, és molt més clar i entenedor, ja que compta amb accessos al servei de trucades i al xat en línea amb professionals sanitaris molt més senzills.

 

Aquesta app és compatible amb els programes que permeten la lectura de pantalla a les persones amb deficiència visual i dóna als usuaris la possibilitat de fer comentaris per tal d’obtenir-ne la seva millora.  

  

 
Comentaris

envia el comentari