Càritas premia Campos Estela a la Nit de les Entitats i Empreses amb Cor

El guardó ha estat atorgat per la col·laboració de l'empresa de càtering al menjador social 'El Bosc' de l'església de Sant Pere
Menjador social El Bosc
Menjador social El Bosc | Laia Oller

 

L'empresa de càtering Campos Estela ha estat guardonada per Càritas Diocesana de Terrassa per la seva ajuda al menjador social 'El Bosc' de l'Església de Sant Pere. Aquest reconeixement s'ha atorgat en el marc de la primera edició dels premis Nit de les Empreses i Entitats amb Cor.

 

Aquest menjador social va néixer en plena crisi econòmica (vegeu notícia) i des de l'any 2010 s'han ofert més de 60.000 àpats. El centre combina l'alimentació i el benestar, ja que a banda d'oferir menjar a aquelles persones en situació de necessitat, també s'hi fan dinàmiques relacionals entre els usuaris.

 

Menjador social El Bosc
Menjador social El Bosc | Laia Oller

 

 

Els guardons

Càritas Diocesana de Terrassa celebra enguany el seu cinquè aniversari i, per celebrar-ho, ha creat aquests premis Nit de les Empreses i Entitats amb Cor. L'objectiu és posar en valor el vessant col·laboratiu i solidari d'empreses i entitats vallesanes. A banda de Campos Estela, en aquesta primera edició, han estat guardonats també el Diari de Terrassa, el Diari de Sabadell i la Fundació La Caixa.