La Biblioteca ofereix el préstec de tauletes tàctils

Aquesta novetat s'ha posat en marxa també a altres biblioteques de la Xarxa
Préstec de tauletes tàctils a la Biblioteca
Préstec de tauletes tàctils a la Biblioteca | Cedit

 

La Biblioteca Mestre Martí Tauler ha començat l'any oferint novetats als seus usuaris i usuàries. Tots aquells que disposin del carnet de l'equipament municipal, podran optar al lloguer de tauletes tàctils per utilitzar a la sala. Aquesta iniciativa també s'ha posat en marxa a altres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació.

 

A Rubí, de moment hi ha 3 dispositius disponibles amb els quals els usuaris podran navegar per Internet i accedir a tots els recursos bibliotecaris en línia que ofereix la Xarxa com són el servei gratuït de l'eBiblio, el catàleg Aladí, l'app biblioteques XBM, l'app bibliojuga amb Gènius o el Trencadís.

 

Les tauletes ja disposen de diverses aplicacions instal·lades
Les tauletes ja disposen de diverses aplicacions instal·lades | Cedit

 

Aquells rubinencs i rubinenques que estiguin interessats a gaudir d'aquest servei només l'han de sol·licitar al taulell de la segona planta de l'equipament municipal. Les tauletes estan configurades i es poden connectar a Internet a través de la xarxa wifi de la mateixa Biblioteca. Després de la seva utilització, l'usuari haurà de tancar la seva sessió per al que s'eliminin totes les seves dades personals del dispositiu.

 

Recordem que la Biblioteca ja disposa de servei d'internet i ofimàtica amb els diversos ordinadors d'ús públic tant per a adults com per a infants, que també es permet imprimir documents des de qualsevol dispositiu mòbil i wifi. A més, l'equipament municipal també compta amb un ordinador amb lector de DNI electrònic i servei de reprografia.

 

La biblioteca disposa de diversos ordinadors d'ús públic
La biblioteca disposa de diversos ordinadors d'ús públic | Arxiu