267 propostes ciutadanes per al futur Parc de ca n'Oriol

Aquestes idees s'han recollit entre la plataforma Participa Rubí i la jornada presencial del 10 de novembre
Jornada presencial del procés participatiu del Parc de Ca n'Oriol
Jornada presencial del procés participatiu del Parc de Ca n'Oriol | Arxiu

 

Els rubinencs i rubinenques han presentat un total de 267 propostes per al que ha de ser el futur Parc de Ca n'Oriol. L'Ajuntament ha fet públiques aquestes dades que es deriven de les aportacions a la plataforma Participa Rubí i de la jornada presencial que el passat 10 de novembre es va dur a terme al mateix parc. D'aquesta manera, doncs, finalitza la quarta fase d'aquest procés participatiu.

 

Amb el portal de participació s'han registrat 26 aportacions, algunes de les quals podien contenir més d'una proposta. Per aquest motiu, les idees que se n'extreuen suposen 124. D'altra banda, el dia de la jornada presencial van deixar 143 propostes: 120 de les carpes instal·lades al parc, 19 amb els tallers celebrats durant la jornada i 4 dels tallers infantils.

 

Totes aquestes aportacions s'han agrupat en 21 propostes que es formalitzaran en 3 opcions que se sotmetran a votació ciutadana. Entre les reivindicacions aplegades n'hi ha dues de transversals que són la conservació de l'espai natural i el manteniment del parc. A més, les aportacions proposen incrementar els equipaments del parc, fomentar-ne les activitats, l'accessibilitat, ampliar les zones verdes, entre d'altres.