Unes 150 persones es concentren a les portes del jutjat per condemnar les agressions sexuals

L'Assemblea Feminista de Rubí havia fet aquesta convocatòria a través de les xarxes socials
Concentració contra les agressions sexuals
Concentració contra les agressions sexuals | N.E.

 

Aquesta setmana es coneixia la notícia. Una menor rubinenca havia estat agredida sexualment per un noi major d'edat a una discoteca de Sant Cugat (vegeu notícia). Arran d'aquest fet, l'Ajuntament va convocar un minut de silenci a les portes del consistori al qual van assistir representants polítics i treballadors municipals (vegeu notícia)

 

La situació, però, demanava una condemna rotunda i unitària per part dels rubinencs i rubinenques. Per aquest motiu, l'Assemblea Feminista va convocar mitjançant les xarxes socials una concentració a les portes del jutjat. La trobada, que es va dur a terme ahir, 7 de febrer, a la tarda, va aplegar unes 150 persones que van condemnar qualsevol mena d'agressió sexual i van voler donar suport a les víctimes amb un missatge clar: 'No esteu soles'.

 

Concentració contra les agressions sexuals
Concentració contra les agressions sexuals | N.E.

 

 

Durant la concentració, s'han anat reproduint poemes i escrits referents a la llibertat sexual de la dona i de condemna a les actituds masclistes que encara perduren a la societat actual. A més, s'han recordat les notícies que últimament ocupen, per desgràcia, l'actualitat i que fan referència a aquests abusos a dones. Des de La Manada, fins als insults a les jugadores de futbol del Terrassa, la violació múltiple de Sabadell, els abusos a una noia disminuïda o l'agressió sexual a la menor rubinenca.

 

Al crit de 'si toquen a una, ens toquen a totes', la trobada també ha volgut llençar un missatge d'avís "a totes les manades que existeixen i que circulen impunement pels carrers, que sapigueu que no us tenim por".

 

Unes 150 persones s'han concentrat a les portes del jutjat
Unes 150 persones s'han concentrat a les portes del jutjat | N.E.