Xavier Corbera, ERC: "Serem la veu de les 7.231 persones que han confiat en nosaltres"

La formació enceta aquesta nova etapa posicionant-se com la principal força de l'oposició
Els 7 regidors d'ERC durant la roda de premsa valorativa
Els 7 regidors d'ERC durant la roda de premsa valorativa | N.E.

 

Esquerra Republicana ha fet balanç dels resultats obtinguts a les passades eleccions municipals on van aconseguir 7 regidors, per darrere dels 10 obtinguts pel PSC. Tot i això, la formació republicana afirma que enceten una nova etapa amb uns resultats històrics aconseguits a Rubí. ERC és, per tant, la principal força de l'oposició del pròxim mandat, amb molta diferència de regidors de la resta de partits que formaran el plenari.

 

Per ERC, els resultats electorals delimiten dos blocs molt clars: d'una banda el del PSC, que consideren una línia continuista amb els darrers quatre anys, i, de l'altra, el d'Esquerra, com a alternativa de canvi per Rubí. "Tot i que de moment no és possible el canvi tan desitjat a la ciutat, ens reconforta saber que gràcies a qui ha valorat la veritat, l'honestedat, l'esforç i les capacitats d'un equip preparat i amb ganes de treballar per la ciutat, fan que avui Esquerra tingui més força que mai. Serem la veu de les 7.231 persones que han confiat en nosaltres", ha afirmat el cap de llista de la formació, Xavier Corbera.

 

ERC també ha afirmat que continuarà fiscalitzant l'acció de l'equip de govern des d'una oposició contundent i constructiva. A més, la formació ha allargat la mà als socialistes per tal d'aconseguir tot allò que la ciutat necessita, això sí, amb la participació des del minut zero d'Esquerra en tots els projectes. 

 

Finalment, Corbera ha afirmat que treballaran per sumar al projecte republicà totes aquelles persones que, pel motiu que sigui, no van anar a votar a les passades eleccions municipals: "Treballarem amb el sentiment d'haver sortit guanyadors moralment perquè la veritat sempre és millor que la mentida, i perquè per davant de tot hi ha el compromís ètic".