Junts per Catalunya anima a votar "en contra del 155 i del cop d'estat del govern d'Espanya"

D'aquesta manera volen retornar "el govern legítim de Puigdemont" al seu lloc
Víctor Puig explica com planteja JxCat les eleccions del 21D
Víctor Puig explica com planteja JxCat les eleccions del 21D | Cedida

L'objectiu de Junts per Catalunya per les pròximes eleccions del 21 de desembre és clar: guanyar i retornar Puigdemont a la presidència, demostrant que els catalans rebutgen l'aplicació de l'article 155. Així ho ha expressat Víctor Puig, del Partit Demòcrata Europeu Català de Rubí. A més, des de JxCat s'ha demanat als rubinencs "que votin en contra de l'article 155 i del cop d'estat del govern d'Espanya". En aquest sentit, Puig ha manifestat la necessitat de no votar altres opcions que puguin portar a Catalunya cap a "tripartits sobiranistes que seran autonomistes i que significaran un pas enrere".


 

El rubinenc, que ha declarat que la candidatura de Junts per Catalunya és la millor de les garanties de cara a les eleccions de desembre, ha insistit en que la llista del president Puigdemont no és tan sols d'un partit polític, sinó que engloba gent de la societat civil d'ideologies molt diferents.

 

Pel que fa al 'com', Puig ha assegurat que si els partits independentistes obtenen més del 50% dels vots, podran demostrar que el camí "de la democràcia, la pau i la negociació" és millor que el de "la intimidació, els tribunals, les amenaces i la propaganda parcial".

 

A més, Víctor Puig ha criticat el tancament de les delegacions de Catalunya a l'estranger, que s'obligui als funcionaris catalans a redactar informes en castellà i que des del govern estatal es llencin amenaces contra els professionals de TV3 i Catalunya Ràdio.


 

Ateses les conseqüències de l'aplicació del 155, JxCat ha declarat que "les eleccions són injustes" pel fet que el Tribunal Suprem mantingui empresonats els candidats d'Esquerra Republicana de Catalunya i de la mateixa Junts per Catalunya  Oriol Junqueras, Joaquim Forn i Jordi Sànchez, a més de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural. Puig ha afirmat queaquestes persones no fan campanya perquè "un tribunal que no és independent ha decidit que en comptes d'estar al carrer estiguin empresonats".

 

 

  

  

  

  

  

  

 

 
Comentaris

envia el comentari