Víctor Puig (PDeCat): "No perdrem el temps pactant acords que després no es compleixen"

El portaveu del PDeCat critica el tarannà amb què el govern municipal ha tractat a la resta de grups polítics des de l'inici de la legislatura
Víctor Puig acompanyat per la resta de grups polítics municipals crítics amb el govern del PSC
Víctor Puig acompanyat per la resta de grups polítics municipals crítics amb el govern del PSC | IG

 

El portaveu del grup municipal del PDeCat, Víctor Puig, ha anunciat que han renunciat a formar part de les converses per aprovar els pressupostos de la ciutat. Critica la falta de compromís del govern del PSC envers els acords pactats anteriorment i afirma que "vist el tarannà amb que s'ha tractat al llarg de la legislatura a la resta de partits polítics de la ciutat i a les propostes i acords presentats, seure a negociar és una pèrdua de temps absoluta". 

 

A més, afirma que durant els tres anys que es porta de legislatura "no s'ha fet res" i que "la ciutat està pitjor que mai", cosa que ha comportat que la institució que representa l'Ajuntament  "hagi quedat tocada" de cara als ciutadans. Per aquest motiu diu que no poden donar suport als pressupostos i anima a la gent a seguir atenent al model de ciutat que volen realitzar des del PDeCat. També ha criticat la relació establerta entre el PSC, el PP i Ciutadans i la "compra de trànsfugues" d'altres partits per part dels socialistes.


 
Comentaris

envia el comentari