Víctor Puig (PDeCat): "no puc seguir compartint el govern comarcal amb aquells que avalen l'atac frontal a les institucions catalanes"

Afirma que la seva dimissió és per coherència arran del suport del PSC a l'aplicació del 155
El regidor Victor Puig al ple de l'Ajuntament
El regidor Víctor Puig al ple de l'Ajuntament | IG

 

El portaveu i regidor del PDeCat Rubí, Víctor Puig, ha dimitit del govern del Consell Comarcal i del Consell de Turisme del Vallès Occidental. La decisió ha estat presa arran del suport del PSC a l'aplicació de l'article 155, instrument a través del qual afirma que de forma contrària a la Constitució espanyola i l'Estatut de Catalunya s'ha intervingut l'autonomia i s'ha convocat unes eleccions il·legítimes. 

 

En una carta publicada al seu perfil a les xarxes socials, el portaveu del PDeCat Rubí reconeix que no pot seguir compartint el govern comarcal "amb aquells que avalen l'atac frontal a les institucions catalanes i a la voluntat popular de la ciutadania". En aquest sentit, agraeix el posicionament del president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, que s'ha manifestat públicament contra el 155 i ha suspès la seva militància del PSC. Al mateix temps, en Víctor Puig fa una crida a no pactar amb aquells que toleren, validen i defensen una situació política que titlla d'injusta i d'ofensiva contra els valors democràtics més fonamentals.

Comentaris

envia el comentari