Veïns per Rubí celebrarà primàries per decidir el seu candidat a les municipals de 2019

El partit també ha renovat l'Assemblea Executiva
Els membres de Veïns per Rubí han celebrat la III Assemblea General Ordinà ria
Els membres de Veïns per Rubí han celebrat la III Assemblea General Ordinària | Cedida

Veïns per Rubí ha celebrat recentment la III Assemblea General Ordinària, a la qual han estat convocats tots els afiliats de l’organització.

 

Durant la sessió s'ha renovat l’Assemblea Executiva, que compta amb noves incorporacions, i que ja treballa en les bases d’un futur Pla d’Ordenació Urbanística, en plans d’inversions a mitjà i llarg termini, en propostes de polítiques socials i en els sistemes de planificació i control dels recursos públics, en especial, aquells que van destinats a serveis bàsics: la neteja viària, la recollida de residus o el manteniment d’espais urbans, entre altres. Tot aquest treball servirà de base pel programa electoral de Veïns per Rubí i per un futur Pla d’Actuació de Mandat.


 

Un dels punts de l’ordre del dia que s'ha tractat, d’acord amb els estatuts de Veïns per Rubí, ha estat l’aprovació del calendari d’eleccions primàries per escollir la persona candidata a l’alcaldia a les eleccions municipals de 2019. L’organització d’aquest procés s'ha delegat en l’Assemblea Executiva del partit, i en particular, en tres responsables d’aquesta que no es presentaran com a candidats.

 

Segons el calendari acordat, la presentació de candidatura es podrà fer del 19 de març al 8 d'abril. La campanya electoral de primàries tindrà lloc del 9 al 21 d'abril i les eleccions primàries seran el 22 d'abril. D'aquesta manera s'espera que la candidatura a l'alcaldia es formalitzi el 23 d'abril en una reunió de l'executiva.
Comentaris

envia el comentari