La seguretat ciutadana serà un dels pilars del programa electoral del PP

L'augment de la presència policial al carrer o la creació de comissaries a les urbanitzacions són algunes de les mesures proposades
Un dels pilars fonamentals del programa del PP serà la seguretat ciutadana
Un dels pilars fonamentals del programa del PP serà la seguretat ciutadana | N.E.

 

"Creiem que és greu que el ciutadà de Rubí se senti insegur". Així ho ha afirmat Juan José Giner, candidat del PP per a les pròximes eleccions municipals. I és que, precisament, la seguretat ciutadana serà un dels eixos principals del programa electoral dels populars.

 

Entre les propostes del PP en aquesta matèria, es contempla la creació d'una taula de treball de manera horitzontal coordinada entre els diferents cossos de seguretat que operen a Rubí. Així doncs, Mossos d'Esquadra, Policia Municipal, Bombers, Protecció Civil i Policia Nacional treballarien de manera organitzada i coordinada.

 

Els populars afirmen que la seguretat preocupa en un 38% a la població. Per aquest motiu, Giner proposa que "la Policia trepitgi el carrer perquè el rubinenc se senti totalment segur". Per aconseguir-ho, els populars també afirmen que s'hauria de complir la ràtio establerta per poblacions com Rubí i incrementar el nombre d'agents arribant al centenar. 

 

D'altra banda, també es proposa la creació d'oficines d'atenció de la Policia Municipal i comissaries a les zones d'urbanitzacions més perifèriques per tal d'augmentar la seguretat en aquesta zona. 

 

Una altra de les novetats, seria la incorporació de la figura del vigilant nocturn. Uns agents cívics que actuarien de nit que també afavoriria a la sensació de seguretat dels ciutadans, segons els populars. "Volem recuperar allò que era la figura del sereno però adaptada, ja que sabem que a altres ciutats s'ha dut a terme i funciona molt bé", afirma el candidat del PP. Aquesta figura, vetllaria pel mobiliari urbà i estaria totalment connectada amb els cossos de seguretat en cas d'aldarulls nocturns