Rubí, capital de la polèmica

Les xarxes socials bullen amb un tuit d'Antena 3 on es tradueix 'franquisme' per 'Constitució'
El tuit d'Antena 3 ja ha sigut esborrat de les xarxes socials
El tuit d'Antena 3 ja ha sigut esborrat de les xarxes socials | ARXIU

 

#RubiCity, novament, capital de la polèmica. Aquest cop ha sigut de la mà d'Antena 3 i el seu Community Manager, qui ha 'traduït' una pintada d'Arran Rubí al sòl de la plaça de la Constitució de Rubí on deia "Destruïm l'herència del franquisme" per "Destruyamos la herencia de la Constitución".

 

L'error no ha trigat a convertir-se en viral precisament el Dia de la Constitució, ja que la pintada s'havia dut a terme precisament a la plaça on l'Ajuntament de Rubí havia de celebrar l'acte institucional. Si bé la pintada en un principi potser només estava pensada pels assistents a l'acte (uns 200 més les autoritats polítiques), aquesta finalment s'ha viralitzat arreu de l'Estat gràcies a la 'traducció' d'Antena 3.


 

La lectura dels articles constitucionals va ser coberta per una munió de periodistes arribats de diversos punts del territori (Rubí era l'única ciutat catalana que celebrava oficialment la jornada de la Carta Magna), més els periodistes que cobrien la campanya del candidat del PSC, Miquel Iceta. Si més no, la notícia al final no van ser les declaracions d'uns o la polèmica de la celebració d'aquest acte en plena campanya electoral, sinó la 'patinada' de la cadena d'Atresmedia.

  

  

 

 
Comentaris

envia el comentari