La regidora Maria Mas cedeix les àrees de comunicació i mobilitat per motius laborals

A partir del dilluns 16 d’abril, Moisés Rodríguez coordinarà el Servei de Comunicació i Juan López serà el regidor responsable del Servei de Mobilitat.
Maria Mas serà l'alcaldessa accidental fins al 18 d'agost
 

 

La regidora Maria Mas deixarà a partir del dilluns 16 d'abril el càrrec al capdavant de les regidories de comunicació i mobilitat i passarà a tenir-ne mitja dedicació per motius laborals. Arrel d'això, l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, ha dictat un decret pel qual es modifica l’organització interna del govern municipal i algunes competències delegades. Com a resultat d’aquests canvis, el regidor Moisés Rodríguez incorpora a les seves anteriors responsabilitats la coordinació del Servei de Comunicació, mentre que Juan López estarà al capdavant del Servei de Mobilitat.

Els canvis recollits en el Decret d’Alcaldia entraran en vigor a partir d’aquest dilluns 16 d’abril. Són les úniques modificacions que s’incorporen al cartipàs municipal, ja que Maria Mas seguirà coordinant l’Àrea de Serveis Territorials, mantindrà la primera tinença d’Alcaldia i les regidories de Planificació Urbana, Llicències Urbanístiques i Activitats, Serveis Funeraris i Polítiques d’Igualtat.


El regidor Rafael Güeto realitzarà a partir d’ara les funcions de portaveu del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i de l’equip de govern municipal.
Comentaris

envia el comentari