Rafael Güeto, PSC: "Les denúncies són falses i ells ho saben"

El Secretari d'Organització del PSC de Rubí ha respost a l'anunci de denúncia per part de l'AUP
Rafael Güeto responent a les acusacions de l'AUP
Rafael Güeto responent a les acusacions de l'AUP | N.E.

 

Després de l'anunci de l'AUP que havia presentat una denúncia per prevaricació i tràfic d'influències (vegeu notícia), el Secretari d'Organització del PSC, Rafael Güeto, ha sortit en defensa de la gestió feta des de l'Ajuntament: "Les denúncies són falses i ells ho saben".

 

Güeto ha afirmat que des de l'Equip de Govern estan molt tranquils i que han actuat amb transparència i ha acusat l'actuació de la formació alternativa "de baixesa moral i política". "Per què si dubtaven d'aquests assumptes esperen a fer la denúncia un dia abans que comenci la campanya? Per desgastar el PSC", ha sentenciat el socialista. 

 

El Partit dels Socialistes es reserva ara el dret de presentar una denúncia per denúncia falsa i injúries. El Secretari d'Organització del partit d'Ana María Martínez ha explicat que "estem farts del joc brut i de les mentides per fer mal i el PSC no baixarà al fang com ells voldrien sinó que farà campanya en positiu i amb propostes".

 

Güeto ha afirmat que els tràmits administratius estan fets i que es van donar les explicacions que va demanar al regidor de l'AUP Jordi Muntan: "Sap que es va fer bé i que és legal". El socialista també ha explicat que ell no considera que hi hagi cap problema en el càrrec de María Ascensión Díaz, que es tracta d'una feina temporal, i que la plaça s'acabarà convocant.

 

Comunicat de l'Ajuntament de Rubí

En un comunicat fet públic per part de l'Ajuntament de Rubí, es neguen les dues acusacions fetes per part de l'AUP. D'una banda, el comunicat afirma que "és fals que hi hagi incompatibilitats de salaris per treballar en altres administracions públiques". D'altra banda també s'afirma que "no va existir cap irregularitat en la contractació de la cap de Recursos Humans de l'Ajuntament de Rubí i la seva continuïtat actual en el càrrec s'ajusta a la llei".