Les primàries de JxRubí se celebraran el 23 de gener a l'Ateneu

Les candidatures que es presentin es debatran en assemblea entre els socis i simpatitzants
Les primàries de JxRubí seran el 22 de gener
Les primàries de JxRubí seran el 22 de gener | Cedit

 

Les eleccions municipals del mes de maig es troben cada vegada més a prop i el Partit Demòcrata concorrerà aquests comicis sota la marca de Junts per Catalunya i, a la nostra ciutat, amb el nom de Junts per Rubí. Així doncs, associats i simpatitzants de l'agrupació local han rebut la convocatòria de les eleccions primàries que es duran a terme a la ciutat per triar-ne la candidatura. Aquesta trobada es farà el 23 de gener a les 20 h a l'Ateneu. Per la secció local, el sistema de primàries "és la fórmula més transparent, més oberta i on els associats i simpatitzants tenen l'última paraula".

 

Les persones que vulguin optar a presentar candidatura, també es preveu l'opció de persones independents, han de comptar amb un aval d'un 25% dels associats i presentar el seu currículum professional i polític. El dia de les primàries, els candidats que s'hagin presentat hauran de participar en un debat on exposaran el seu programa. En cas d'un únic candidat, aquest haurà de superar el 50% dels vots afirmatius.

 

El següent pas, un cop s'hagi triat el candidat, serà l'elaboració del projecte, juntament amb la direcció local, a partir de converses amb els rubinencs i rubinenques "per arribar a diferents sensibilitats i garantir un canvi per Rubí".