El PP acusa els socialistes d'un ús electoralista de l'Hospital de Rubí

Els populars no només acusen l'actual equip de govern sinó que la crítica comença el 2005
Imatge de la presentació del candidat del PP, Juan José Giner
Imatge de la presentació del candidat del PP, Juan José Giner | N.E.

El Partit Popular de Rubí ha lamentat el que consideren un ús electoralista de l'Hospital de Rubí per part del govern municipal. La formació ho ha fet enviant un comunicat de premsa manifestant la seva opinió al respecte. Recordem que fa unes setmanes es va impulsar una recollida de signatures, tant a través de la plataforma Change.org com de manera física a l'Ajuntament, per reivindicar aquesta necessitat de la ciutat.

 

Per Populars Rubí, però, aquesta demanda no és nova i critica la mala gestió que se n'ha fet des de fa molts anys. Els populars recorden que l'any 2006, sota el mandat de la socialista Carme García Lores, es va donar per feta la construcció de l'Hospital de Rubí. Un centre que encara no s'ha fet realitat. I que, posteriorment, l'any 2009, de nou saltava la notícia sobre el futur Hospital de Rubí, que s'anomenaria Vicente Ferrer, però que mai es va dur a terme per retallades pressupostàries a la Generalitat. Segons el PP, en aquesta ocasió tampoc es fa fer "per manca de visió i d'incapacitat de negociació de l'equip socialista de Rubí".

 

El Partit Popular també lamenta el període en el qual han coincidit tant a la Generalitat com a l'Ajuntament governs socialistes i, tot i això, no s'ha pogut tirar endavant el projecte de l'Hospital de referència.