El Ple de l'Ajuntament aprova el Pla d'Inversions amb els vots en contra d'ERC, ICV i PDeCAT

La majoria dels grups de l'oposició han criticat que el Ple d'aquest matí a les 9 es convoqués amb poc temps d'antel·lació
Ple extraordinari
Ple extraordinari | Núria Escudé

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat aquest matí el Pla d'Inversions amb els vots favorables de l'Equip de Govern (PSC i regidor no adscrit Sergi Garcia), C's i els regidors no adscrits José Manuel Mateo, María Dolores Marín, Jonatan Cobo i Noelia Borque. Els vots en contra han estat per part d'ERC, ICV i PDeCAT; i les abstencions de l'AUP i VpR. Un dels aspectes més criticats pels grups de l'oposició ha estat que la convocatòria del Ple es realitzés divendres, amb un cap de setmana per mig.


  

  

Antoni GarciaPla d'Inversions

  

  

Víctor PuigPla d'Inversions

  

  

Ànnia Garcia

  

  

José AbadiasPla d'Inversions

  

  

Xavier Corbera

  

  

ordi Muntan

 

El Pla d’inversions 2018 consisteix en un paquet de projectes dotat amb 7,8 milions d’euros que contempla actuacions en instal·lacions esportives, millores a les urbanitzacions, obres a diferents carrers de la ciutat i inversions en diferents equipaments, entre d’altres. Amb l’objectiu que el Pla tingui un caràcter bianual, el proper exercici el govern municipal té la voluntat de dotar el Pla amb prop de 8 milions d’euros més, sempre que el romanent ho permeti.


 

El portaveu del grup municipal del PSC, Rafael Güeto, ha explicat que aquest Pla d’inversions “satisfà necessitats de la ciutat. No totes les necessitats, però sí algunes de les més importants que tenim, algunes de les quals es venen arrossegant des de fa molt temps”. Segons Güeto, aquest paquet d’actuacions permetrà “que la ciutat mantingui el ritme d’inversions necessari per tal que no es paralitzi i segueixi amb el dinamisme que la caracteritza”.
Comentaris

envia el comentari