L’oposició demanarà a l’alcaldessa que renunciï a les dietes que cobra com a diputada provincial

Els grups de Veïns per Rubí, Esquerra Republicana, Alternativa d’Unitat Popular, Iniciativa per Catalunya i Partit Demòcrata presentaran una moció al respecte durant el ple de març
La moció es portarà al ple municipal d'aquest mes
La moció es portarà al ple municipal d'aquest mes de març | Àlex Zafra
 

La majoria de grups municipals de l’oposició preparen una moció per al pròxim Ple municipal, una moció que instarà a l’alcaldessa de Rubí a "renunciar a les dietes que cobra per assistència als plens de la Diputació de Barcelona"

 

Segons els partits de l'oposició, aquesta renúncia és un extrem que la mateixa alcaldessa havia anunciat en campanya electoral, quan va afirmar en roda de premsa que “renunciaré a qualsevol sou que no sigui el d’alcaldessa, el que es fixi al ple municipal i suposi el sou d’alcaldessa [...] Ana Maria Martínez cobrarà com alcaldessa i res més”. Des dels partits de l'oposició critiquen que això ha estat així mentre l’alcaldessa no ha tingut cap altre càrrec remunerat. Però amb la dimissió de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, Martínez va passar a ocupar el seu lloc com a diputada provincial. I per tant, a rebre en concepte de dietes una quantitat aproximada de 20.000 euros anuals, als quals la màxima representant de la ciutat no ha renunciat.


 

Davant el que l'oposició considera que és un incompliment del que es va prometre, i que suposa “un frau a les persones que van votar” l’actual alcaldessa, els grups de VR, ERC, AUP, ICV i PDeCat han decidit portar la qüestió al Ple municipal a través d’una moció que demana que Martínez renunciï a les dietes de la Diputació de Barcelona.
Comentaris

envia el comentari