"No fem campanya, sinó que fem política tot l'any", Marina Dolset, AUP

Amb el lema 'Estem a punt', la formació assembleària ha presentat nou web per aquestes municipals
L'AUP presenta el seu nou web per a la campanya de les Eleccions Municipals
L'AUP presenta el seu nou web per a la campanya de les Eleccions Municipals | N.E.

 

L'Alternativa d'Unitat Popular encara aquestes eleccions municipals amb ganes i força perquè "cal un canvi a la ciutat", tal com ha explicat la número 7 de la llista, Marina Dolset. Sota el lema 'Estem a punt', l'AUP ha presentat el seu nou web per a aquests comicis (estemapunt.auprubi.cat) on es poden trobar les 160 pàgines que conformen el seu Pla de Treball així com les persones que conformen la llista.

 

"No és una campanya típica i pensem que la ciutadania s'ha d'empoderar. De fet, nosaltres no fem campanya, sinó que fem política tot l'any" ha explicat Dolset. I en aquest sentit, al web de l'AUP per a aquestes eleccions, els rubinencs i rubinenques hi poden trobar també els seus 5 cartells per descarregar-se'ls i enganxar-los on pugui. També s'hi pot trobar l'agenda on hi ha els diferents actes que s'aniran duent a terme durant aquest mes.

 

Des de l'AUP defineixen aquest document de 160 pàgines com un Pla de Treball i no com un programa electoral, ja que s'hi recullen idees a 8 o 10 anys vista per tal de "transformar la ciutat". A més, segons explica Dolset, ha estat un document "decidit en assemblea i sempre obert a canvis".

 

A diferència de l'anterior text, aquest nou document inclou en cadascuna de les àrees els col·lectius dona, joves, gent gran, diversitat funcional i gent migrada per tal de fer unes propostes més transversals. A més, de tots els punts hi ha l'anàlisi (com està Rubí), la projecció (com ha de ser) i les accions (què es pot fer des de l'Ajuntament).