L'equip de Govern de Rubí recrimina a l'oposició no haver assumit el resultat de les eleccions

Si no hi ha res en contra, convocaran un ple dijous de la setmana vinent

 

Moisés Rodríguez, portaveu del PSC a Rubí, fent declaracions als mitjans locals
Moisés Rodríguez, portaveu del PSC a Rubí, fent declaracions als mitjans locals al Celler   | Redacció

Moisés Rodríguez, com a portaveu del grup socialista de l’Ajuntament de Rubí, ha demanat davant dels mitjans locals respecte pels resultats de les eleccions i que l’oposició faciliti l’aprovació del nou cartipàs municipal i el règim de retribucions per no entorpir el funcionament de la ciutat.

 

Una vegada passats 20 dies del ple de constitució del nou Govern de Rubí, Rodríguez considera “que l’oposició encara no s’ha llevat del dia després de les eleccions ni ha assumit el resultat de les mateixes”.

 

El regidor ha afirmat que la setmana vinent, probablement dijous, convocaran un ple per a l’aprovació del nou cartipàs municipal i “farem possible que la ciutat comenci a rodar perquè no podem aturar les juntes i tota la documentació necessària per oferir els millors serveis a la ciutadania”.

 

Segons Rodríguez, les dificultats que ha interposat l’oposició “ens han obligat a fer un ‘birlibirloque’ pressupostari per fer moltes coses a la ciutat”. El portaveu dels socialistes a Rubí i regidor de Cultura, ha afirmat que “cadascú ha d’assumir el paper que li ha donat la ciutadania perquè això és simplement respectar un nombre de vots”.

 

Rodríguez també ha expressat la seva sorpresa pel fet que el cap de l’oposició vulgui aglutinar la resta de formacions perquè estigui en contra d’una nova disposició d’un cartipàs. “Sorprèn que s’estigui demanant justícia retributiva en el nou cartipàs quan ell mateix, amb un salari de 1.800 euros, ha treballat un dia al mes en un ple i en comissions informatives a les que ni tan sols ha anat”.

 

En aquest sentit, Moisés Rodríguez ha afirmat que “si algú demana proporcionalitat, aleshores ho haurem de fer amb el que cadascú li dedica de treball a aquesta ciutat”.

 

Respecte la invitació dels darrers dies a fer una oposició conjunta per part de Xavier Corbera, líder d’ERC a Rubí i segona força més votada a les eleccions del 26 de maig, Moisés ha reiterat que “les propostes les presenta el Govern”.

 

Segons Rodríguez estan mantenint reunions amb totes les forces polítiques de Rubí per intentar arribar a un acord que faciliti l’aprovació del nou cartipàs municipal.