L'AUP denuncia l'estat dels edificis abandonats de la ciutat que formen part del Patrimoni Municipal

La formació presentarà una moció al proper Ple per restaurar, mantenir i posar a disposició de la ciutadania aquest patrimoni
Edifici abandonat i ocupat que forma part del Patrimoni Municipal
Edifici abandonat i ocupat que forma part del Patrimoni Municipal | Núria Escudé

Partint d'un exemple concret, una casa abandonada al carrer Balmes, l'Alternativa d'Unitat Popular (AUP), ha volgut denunciar l'estat en què es troben diversos edificis de la ciutat que són propietat de l'Ajuntament i que no s'utilitzen actualment. Alguns d'aquests espais formen part del Catàleg de Patrimoni on diu quins són els passos a seguir per tractar i preservar aquests espais.

A banda d'aquesta casa del carrer Balmes, actualment ocupada, l'AUP també parla de la Torre Massana o dels antics cinemes de Rubí, entre d'altres. Segons el seu portaveu, Jordi Muntan, aquests espais són de titularitat municipal i es podrien restaurar i aprofitar per centres cívics o equipaments municipals al servei de la ciutadania. 


En la moció del proper ple que presentarà l'AUP, el grup demanarà que es faci una diagnosi dels equips municipals, que es vegin les accions necessàries per restaurar i mantenir el patrimoni municipal i que en el proper pressupost s'inclogui una partida de xoc per poder començar a treballar en aquests temes. 
Comentaris

envia el comentari