JxRubí proposa la redacció d'un acord marc per garantir un govern independentista a l'Ajuntament

La formació lamenta que l'any 2015 no es va poder dur a terme aquesta col·laboració post electoral
Jaume Buscallà explica la proposta de Junts per Rubí
Jaume Buscallà explica la proposta de Junts per Rubí | JxRubí

 

Junts per Rubí proposa l'elaboració d'un acord marc entre els diferents partits polítics i entitats sobiranistes de la ciutat per tal de garantir que el futur govern de la ciutat tingui l'eix independentista per damunt de tot.

 

Jaume Buscallà, cap de llista de la formació assegura que "podem evitar cometre els mateixos errors que l'any 2015 si ens posem a treballar ja i si fixem que l’eix de la futura governabilitat d’aquesta ciutat passi per la conjunció d’aquests partits".

 

Des de la formació independentista, conviden a participar-hi a tothom qui cregui en aquest concepte d'unitat "en el qual portem treballant des de fa molt de temps", afirma Buscallà. I afegeix que "no parlem de sigles sinó de la idea de canvi en aquest país. Serà benvingut qui estigui d’acord en configurar aquest escenari de canvi real polític, transformador, que comenci per la ciutat i acabi per tot Catalunya ".

 

Per Jaume Buscallà, qualsevol govern que es conformi a Rubí després de les eleccions passarà per acords entre dos o més partits polítics. És per aquest motiu que JxRubí proposa començar a treballar amb temps en aquests futurs acords des de l'eix independentista. 

 

En el procés d'elaboració del seu programa electoral, la formació independentista convoca a tots els rubinencs i rubinenques que hi vulguin participar en una trobada on es farà un recull de propostes i d'idees per anar acabant de definir aquest programa electoral. Així doncs, la trobada tindrà lloc divendres, 15 de març, a les 19 h al local de Junts per Rubí de la plaça Catalunya.