JxR fa les seves propostes sobre els equipaments esportius a la ciutat

Entre d'altres, la formació destaca la necessitat d'una piscina descoberta municipal per a l'estiu
Jaume Buscallà a les pistes d'atletisme de Can Rosés
Jaume Buscallà a les pistes d'atletisme de Can Rosés | N.E.

 

Junts per Rubí ha presentat les seves propostes sobre l'activitat esportiva i per millorar els equipaments esportius de la ciutat. Segons el seu cap de llista, Jaume Buscallà, "tot i el creixement de la ciutat i que cada vegada hi ha més gent que practica esport, la inversió i el replantejament dels equipaments des d'una visió global no s'ha donat i s'han anat cometent errors rere errors".

 

En el cas de Can Rosés, per exemple, la formació considera que "està envellida" i que "cal prendre una decisió sobre tota aquesta infraestructura i donar-li tota una unitat". "Aquí dins hi conviuen molts clubs, algun d’ells realment molt mal posats com per exemple el GAER que ocupa la meitat del pavelló de Can Rosés. Realment els vas a visitar i estan molt malament, sobre el Club Natació caldria prendre algunes decisions relatives al waterpolo quan pugen de categoria no poden jugar perquè han d’anar a Molins de Rei", ha explicat Buscallà.

 

Per la formació, la solució no passaria tant per una inversió sinó per un replantejament i petits arranjaments d'aquella zona esportiva de la ciutat. Errades que JxR afirma que es deu, en part, a què "tot i haver-hi un gran tècnic d'esports, faria falta un cos tècnic més gran".

 

El partit considera també que "les noves infraestructures que s'han obert a la ciutat en els darrers anys han estat una mica desafortunades". I posa per exemple el bar del pavelló de la Llana, que encara no s'ha licitat o el rocòdrom que "està gairebé sempre tancat". La manera de fer-ho, segons Buscallà és "comptar amb les entitats i clubs esportius de la ciutat".

 

Des de JxR també han insistit en la necessitat d'una piscina oberta per l'estiu per "dotar la ciutat d'un espai i una estructura lúdica perquè les famílies puguin passar-hi l'estona". Una possible ubicació seria Can Alzamora, ja que és un barri molt familiar i proper a l'estació. 

 

Finalment, Jaume Buscallà ha presentat un dels membres de la seva llista electoral, Sulayman Trawally Jaiteh, que és una persona molt vinculada al món de l'esport perquè el practica i és entrenador de la Penya Blaugrana Ramón Llorens.