Esquerra presenta la seva proposta cultural per a Rubí i a la número dos de la llista

A banda de presentar la seva proposta electoral en cultura, l’ocasió també ha servit per presentar a Montse Soler, la número dos de la llista per a les eleccions municipals.
Montse Soler, número dos del partit, i Xavier Corbera, candidat a l’alcaldia d’Esquerra
Montse Soler, número dos del partit, i Xavier Corbera, candidat a l’alcaldia d’Esquerra | Redacció

 

Xavier Corbera, candidat a l’alcaldia per Esquerra Republicana de Rubí, ha anunciat la seva proposta electoral en l’àmbit de la cultura i ha presentat la número dos de la llista de la seva formació: Montse Soler.

 

Soler és llicenciada en Relacions Públiques i Política, ha estat coordinadora de diferents entitats culturals i associatives de la ciutat i actualment exerceix com a mestre de cicles formatius.

 

Per a la número dos del partit, és indispensable impulsar la creació d’un Consell Municipal de Cultura, amb representació de l’Ajuntament, les entitats i els agents culturals locals. “La nostra ciutat ha de garantir la pràctica cultural i la conservació i difusió del patrimoni del nostre municipi. Per això creiem imprescindible i urgent l’elaboració d’un pla estratègic de cultura”, ha afirmat Soler.

 

La regidora ha afegit  que “hem d’aprofitar la vida cultural que té Rubí. Tenim grans artistes locals, autors i autores que mereixen un reconeixement i una manera de fer-ho seria a través de la web municipal, que permetria posar-los en contacte amb altres agents culturals i promocionar la seva obra”.

 

Corbera i Soler han coincidit en el fet que hi ha espais culturals a Rubí desaprofitats, com és el cas del Celler, i que cal potenciar la diversitat, qualitat i excel·lència de l’oferta cultural a Rubí, així com dissenyar un Pla d’Usos dels Equipaments Culturals.

 

En la seva proposta electoral també inclouen l'elaboració d'un protocol de festes populars i la creació carnets culturals municipals per oferir descomptes i activitats gratuïtes, entre altres accions.