ERC proposa reforçar les activitats familiars i el comerç local durant les festes nadalenques

La formació republicana considera que els diners invertits en el túnel de llum es podrien haver aprofitat millor
ERC amb el túnel de llum al fons
ERC amb el túnel de llum al fons | N.E.

Esquerra Republicana ha fet una crítica als diners invertits per part de l'Equip de Govern en el túnel de llum de Maximí Fornés (vegeu notícia). En aquest sentit, ERC considera que es podria haver aprofitat aquests diners per altres finalitats com, per exemple el reforç del comerç local o de les activitats familiars durant tots els dies de les festes nadalenques.

 

Segons Xavier Corbera, portaveu d'ERC, "amb els diners destinats al túnel de llum, la ciutat podria disposar d'un Saló de Nadal a l'estil del de la Infància". En aquesta línia, també es proposa oferir més espectacles de qualitat al carrer a banda dels ja programats.

 

Per tal d'exemplificar aquestes propostes 'alternatives' que fa ERC per al Nadal, han detallat el llistat d'activitats que es podrien dur a terme a Rubí amb els diners que ha costat el túnel de llum, uns 140.000 €. La primera proposta, com dèiem, seria el Saló de Nadal amb activitats, tallers, jocs i espectacles per a tota la família que es podria fer o bé al Pavelló de l'escola Regina Carmeli o bé al Pavelló Municipal de La Llana. D'altra banda, també es podrien oferir espectacles de qualitat itinerants pels diferents barris de la ciutat amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local. Finalment, ERC aposta per un segon trenet, ja que aquesta activitat té molt bona acceptació però es troba saturat durant les festes.