ERC presenta els punts de partida per entrar a negociar els pressupostos per al 2018

Els republicans desconfien de l'equip de govern arran de l'incompliment d'anteriors compromisos
Xavier Corbera exposa el posicionament d'ERC respecte als pressupostos
Xavier Corbera exposa el posicionament d'ERC respecte als pressupostos | Cedida

Els republicans han mostrat el seu escepticisme envers les intencions reals de l'equip d'alcaldiala proposta de negociació és, diuen, "de cara a rentar la seva imatge davant l'opinió pública"

Partint d'aquesta base, ERC ha presentat tot un seguit de punts que el PSC ha d'assumir si es vol que la formació republicana participi en la negociació dels nous pressupostos. La primera petició que fan els republicans es que es destini 500.000 euros al projecte anglès 6/12, al qual l'equip de govern es va comprometre a recolzar. També volen que s'augmenti un 15% la partida d'educació i de comerç, al mateix temps que es recuperen l'activitat educativa de piscina i el personal del servei de comerç. El següent punt anunciat manifesta la voluntat de destinar el sou del regidor trànsfuga (40.000€), Sergi Garcia, a les entitats de la ciutat, i també que els impostos es paguin a l'agència tributària catalana. L'últim punt és que es doti de pressupost l'oficina d'informació, que es restableixi la promoció de la ciutat i  que es destini pressupost a totes les mocions aprovades en ple municipal.


Des d'Esquerra s'insisteix que durant la legislatura vigent han sigut moltes les mocions aprovades a les que no s'ha donat compliment, i per això remarquen la necessitat de dotar el pressupost de l'any vinent dels recursos necessaris per tal de poder-les implementar. Assumir la gestió directa de les escoles bressol La Lluna i Sol Solet, estudiar i implementar la prova pilot d'aparcaments intel·ligents  o incentivar els viatges per a la gent gran a través d'agències de la ciutat són alguns exemples de mocions aprovades amb anterioritat que ERC vol materialitzar.

 

 
Comentaris

envia el comentari