ERC presenta "les 500 mesures que han de revertir la situació actual de la ciutat"

La formació fa un any que treballa en l'elaboració d'aquest programa electoral
ERC explicant aquestes 500 mesures del seu programa electoral
ERC explicant aquestes 500 mesures del seu programa electoral | N.E.

 

 

 

ERC ha elaborat una revista en la qual es detallen les principals propostes del seu programa electoral per aquestes eleccions municipals. Segons el cap de llista per Esquerra, Xavier Corbera, "aquestes polítiques que necessita la ciutat van encaminades a assolir una ciutat sostenible, agradable per viure-hi i eficient per treballar-hi i el programa explica com podrem assolir aquest objectiu".

 

"Són les 500 mesures que han de revertir la situació actual de la ciutat", afegeix Corbera. El candidat també anima els rubinencs i rubinenques a "fer el canvi" a Rubí com a eslògan electoral. "El canvi que hi haurà a partir del 26  maig ha de ser un canvi amb garanties de feina ben feta, de professionalitat i de persones que estan preparades i disposades a assumir les màximes responsabilitats en aquesta ciutat".

 

Les tres grans mesures que, de manera transversal, recull el programa se centren en una ciutat moderna, d'una banda, en pensar l'espai públic en termes de sostenibilitat, de l'altra, i en posar el centre de la ciutat en l'educació.

 

Segons Montse Soler, número 2 de la llista d'ERC a Rubí, "És un dels millors programes que hem presentat a les últimes campanyes municipals", en el qual la formació va començar a treballar fa prop d'un any. 

 

Per tal de poder dur a terme aquestes mesures, segons Corbera, "el PSC no pot governar més en aquesta ciutat i, per tant, hem de deixar pas a altres persones, altres formacions, altres idees que nosaltres volem encapçalar i creiem que tenim la capacitat i podem fer-ho".