ERC planteja incorporar un segon trenet pel Nadal

La intenció seria alleugerir cues i portar-lo a altres zones de Rubí
Trenet dels comerciants
Trenet dels comerciants | IG

Tal com ha explicat el portaveu del grup municipal d'ERC, Xavier Corbera, la formació republicana plantejarà al Govern de Rubí la possibilitat de contractar un segon trenet pel Nadal de l'any vinent i així alleugerir les cues que s'han generat els darrers anys. A més, ERC proposa que aquest segon vehicle es dediqui a fer recorreguts pels barris, mentre que s'estableixi un circuit fix pel centre de la ciutat amb la primera unitat.

 

"S'ha de diversificar; el cost del trenet per tants dies creiem que es pot assumir perfectament", ha expressat Corbera. En aquest sentit, el portaveu també ha proposat ampliar el nombre d'activitats festives que s'organitzen al municipi: "A priori es fan suficients activitats; algunes molt ben fetes com el Tió el Mag Rubisenc, la carpa o els Pastorets, però entenem que una ciutat de 75.000 habitats podria oferir més activitats complementàries o augmentar l'oferta", ha considerat.


 

Per la seva part, la regidora republicana, Sandra Casas, ha expressat que "les activitats que ofereix la ciutat de Rubí, tenint en compte que som 75.000 habitants, es queden curtes amb l'afluència de les famílies; no donen a l'abast", ha opinat. Per aquest motiu, ERC portarà al proper plenari del mes de gener una moció en la qual instarà al Govern a habilitar un espai similar a un Festival de la Infància, però en petit format.

 

La regidora d'ERC, Sandra Casas, i el portaveu del grup municipal, Xavier Corbera, en la roda de premsa d'aquest dimecres
La regidora d'ERC, Sandra Casas, i el portaveu del grup municipal, Xavier Corbera, en la roda de premsa d'aquest dimecres | DGM

 

"La nostra proposta és habilitar un espai tancat, ampli, on es poguessin instal·lar castells inflables, llits elàstics, una ludoteca, tallers.."., ha explicat Casas. Tot plegat, per "potenciar el segell de 'Rubí ciutat amiga dels infants', ha afegit. Per últim, els republicans han explicat que la intenció seria cedir la seva gestió a les entitats rubinenques i situar-lo en una zona cèntrica, amb el benentés que no s'hagi d'agafar el cotxe per desplaçar-se, com abans podia succeir amb l'espai habilitat Can Rosés.


 

En aquest sentit, Corbera assegura "desconèixer" per què es va deixar de fer l'anterior projecte infantil en gran format i assegura que "en altres ciutats funciona i que la nostra ciutat hauria de fer una aposta decidida". Com finançar l'espai? A parer del grup municipal, es tractaria només "d'una petita quantitat comparat amb el que representen els concerts dels 40 Principales".

  

  

 

 
Comentaris

envia el comentari