"Diada Nacional de la Llibertat", el nom de la manifestació a Barcelona

Les organitzacions Òmnium Cultural i ANC organitzen la manifestació d'aquest dissabte 11 de novembre
Fotografia aèria de la riuada de gent que ha assistit a la manifestació de Barcelona
Fotografia aèria de la riuada de gent que va assistir a la passada manifestació de Barcelona | Jordi Borràs
 

Les organitzacions sobiranistes ANC i Òmnium Cultural han convocat la manifestació que reivindica la llibertat dels presos polítics. La manifestació ha rebut el nom de "Diada Nacional de la Llibertat" i tindrà lloc a Barcelona el dissabte 11 de novembre a les 17h.

  

  

Els manifestants recorreran cinc carrers de la ciutat comtal: des del carrer Pujades amb Marina fins a l'avinguda Icària passant per la Travessera de Gràcia. En total: tres kilòmetres de recorregut amb el lema: "Llibertat presos polítics. Som República".


 

 

La manifestació estarà presidida per familiars dels "exconsellers" ara empresonats i dels líders d'Òmnium i ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. Fins i tot, el president de l'executiva del PNV, Andoni Ortuzar, té previst assistir per mostrar el seu rebuig "a l'empresonament de representants de les legítimes institucions catalanes".

  


  

Les dues entitats organitzadores preveuen "una gran manifestació" equivalent a la des de la Diada. A diferència, però, no hi haurà ni inscripcions ni trams. L'ANC i Òmnium Cultural han confirmat que hi ha 574 autobusos programats des de diferents parts de Catalunya per acudir a la mobilització.