C's Rubí vol superar els resultats de les darreres eleccions

La formació local confia donar una empenta a la candidatura nacional
Els membres de C's, a l'enganxada de cartells de la primera nit de campanya
Els membres de C's, a l'enganxada de cartells de la primera nit de campanya | CEDIDA

 

"L'objectiu de Ciutadans a Rubí és tornar a guanyar les eleccions autonòmiques com al 2015", ha assegurat Eric Laserna, coordinador de l'agrupació local i número 35 en la candidatura de Cs, durant la simbòlica pegada de cartells que donaven inici a la campanya anit a la ciutat. Per la seva banda, Francisco Javier López, regidor del grup municipal de l'Ajuntament i número 44 de la llista electoral, ha afegit que "la intenció és superar els 11.000 vots que gairebé vam obtenir llavors i arribar als 15.000".

 

Tots dos han coincidit que "el municipi col·laborarà en la victòria general per obrir una nova etapa de convivència, estabilitat econòmica i democràcia a Catalunya", ja que"és el moment de tenir una presidenta com Inés Arrimadas, que pugui ser la líder d'una nova etapa de sensatesa, neteja de corrupció i que no divideixi entre bons i mals catalans".


 

Eric Laserna ha animat a tots els veïns de Rubí i a tots els catalans a anar a votar el 21-D per "demostrar en les urnes als separatistes que de debò som més els catalans que volem canviar de govern però seguir sent catalans, espanyols i europeus". En aquest sentit, López ha recordat que"ni les nostres institucions democràtiques ni nosaltres podem permetre'ns quatre anys més de procés". Per tot això, aquestes eleccions són "l'oportunitat d'acabar amb el procés i obrir una nova etapa de seny", han conclòs els dos candidats.
Comentaris

envia el comentari