El Col·legi d'Arquitectes organitza un debat electoral sobre urbanisme obert a la ciutadania

La cita tindrà lloc el pròxim 16 de maig al Castell
Presentació del debat electoral del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
Presentació del debat electoral del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya | N.E.

 

S'apropen les Eleccions Municipals i 10 candidatures es presenten a Rubí per demanar el vot que els doni l'alcaldia de la ciutat (vegeu notícia candidatures). És possible que molts rubinencs i rubinenques no coneguin algun d'aquests deu candidats i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya els ofereix la possibilitat, no només de veure'n les cares, sinó també de debatre i preguntar a aquells que opten a l'alcaldia de Rubí sobre un tema tan important per la ciutat com és l'urbanisme.

 

El pròxim 16 de maig, a les 18 h, la ciutadania està convidada a assistir al debat electoral que organitza aquest organisme al Castell. Tot i que ja fa 8 anys que fan activitats com aquesta quan s'apropen els comicis municipals a ciutats com Sabadell, Terrassa o Granollers (en la seva delegació del Vallès Occidental i Oriental), enguany és el primer que es farà al municipi de Rubí.

 

Tots els candidats i candidates han rebut ja el decàleg de propostes elaborat pel Col·legi d'Arquitectes on s'especifiquen aquelles iniciatives urbanístiques i d'edificació que des de l'organisme es creuen necessàries per al futur immediat i a llarg termini dels municipis Vallesans. A més, els responsables dels partits, també han rebut les preguntes al voltant de les quals girarà el debat. L'objectiu és que puguin preparar les seves respostes en una intervenció breu i resumida per tal d'oferir, després dels parlaments polítics, el torn de paraula al públic assistent. Aquesta serà l'oportunitat perquè "la ciutadania pugui opinar, participar i preguntar als candidats i candidates" tal com ha explicat el delegat del Col·legi d'Arquitectes al Vallès, Miquel Turné. 

 

De les 10 candidatures que es presenten a aquestes Eleccions Municipals, fins al moment de publicació d'aquesta notícia, 9 han confirmat la seva assistència al debat, ja sigui amb el seu cap de llista o amb algun representant del partit.