Catalunya en Comú Podem Rubí reprèn el cicle 'Pensar Rubí'

La Sala Neus Català acollirà aquestes trobades obertes on es debatran propostes concretes
Catalunya en Comú Podem Rubí
Catalunya en Comú Podem Rubí | N.E.

 

El cicle 'Pensar Rubí' que organitza Catalunya en Comú Podem Rubí forma part de l'elaboració del que serà el seu programa electoral de cara als propers comicis municipals del mes de maig. La idea és, segons afirma la coalició, que les propostes que conformaran aquest programa hagin sortit directament de la ciutadania.

 

En aquest sentit, els pròxims 12 i 26 de gener, tindran lloc a la Sala Neus Català dues jornades que formen part de la tercera fase d'aquest cicle. Aquestes trobades obertes seran de caire més tècnic i es debatran propostes concretes que es plantegin. La sessió seguirà els 4 eixos temàtics bàsics per Catalunya en Comú Podem Rubí: una ciutat per viure-hi, una ciutat al servei de les persones, una ciutat activa per viure i treballar i una ciutat ben gestionada i radicalment democràtica. 

 

Durant la primera sessió, cada assistent podrà participar en fins a 3 d'aquests eixos temàtics. Posteriorment, es recolliran les propostes concretes que sorgeixin del debat. En la següent jornada, el dia 26, es partirà de les propostes treballades el dia 12 i es farà un debat conjunt dels 4 eixos. Es treballarà llavors per disposar d'un llistat de propostes prioritàries de ciutat.

 

En relació a la fase anterior del cicle 'Pensar Rubí', encara falten per fer dues sessions que es duran a terme el 23 de gener i a principis de febrer. Aquestes trobades, també a la Sala Neus Català, tractaran sobre urbanisme la primera, i espai públic la segona.