Catalunya en Comú Podem centrarà la campanya en l'eix ciutadà

La formació de Rubí apunta que les polítiques socials han estat "eclipsades pel procés
Foto de l'inici de campanya dels comuns a Rubí
Foto de l'inici de campanya dels comuns a Rubí | CEDIDA

 

Catalunya en Comú – Podem Rubí ha iniciat la campanya del 21D amb la tradicional penjada de cartells la nit del 4 de desembre, i amb el propòsit d'explicar a la ciutadania les propostes d'un programa de govern basat en les polítiques socials. Segons expliquen, el 22D caldrà formar un govern i "decidir si continuem apostant per les retallades o posem la gent per davant".

 

Sobre la taula, expliquen, s'hauran de posar debats com "si s'ha de continuar fent negoci amb la sanitat pública o volem un sistema sanitari de qualitat, si hem de seguir finançant escoles que segreguen per sexes o apostem de veritat per l'ensenyament públic, o si defensem el dret a l'habitatge o deixem que es creï una nova bombolla".


 

A parer de la formació, fa anys que, les polítiques socials han estat "eclipsades pel procés, s'ha blanquejat la corrupció de CiU i s'ha consolidat un discurs nacionalista de totes dues bandes". Si bé creuen que aquesta campanya està marcada pel 155 i els presos polítics, "cal anar més enllà, sortir de les trinxeres i parlar de l'acció de govern", apunten. En aquest sentit, Catalunya En Comú Podem ha organitzat una campanya on els eixos principals són la presència al carrer i la creació d'espais de participació ciutadana.
Comentaris

envia el comentari