Ànnia Garcia i Andrés Medrano encapçalaran la candidatura d'En Comú Podem Rubí

Les dues formacions es presentaran en coalició per a les eleccions municipals del mes de maig
Representants d'En Comú Podem Rubí
Representants d'En Comú Podem Rubí | N.E.

 

Catalunya en Comú i Podem uneixen les seves forces de cara a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. La candidatura que presentaran en coalició de les dues formacions ho farà amb el nom En Comú Podem Rubí i estarà encapçalada per Ànnia Garcia com a número 1 i Andrés Medrano com a número 2. 

 

Les dues formacions han fet de manera paral·lela els seus processos de primàries i han escollit les 25 persones que conformen cadascuna de les llistes. La primera part de l'acord de coalició passava per la tria de l'encapçalament de la llista que situa a Garcia i Medrano al capdavant. Aquesta setmana pretenen acabar d'enllestir la resta de la llista que es presentarà per la coalició i aspectes més tècnics com acords econòmics i de finançament de la campanya. Segons Garcia, la resta de persones que formaran la llista "atendrà al criteri de representativitat de la ciutat i també a l’equilibri i visibilitat de les dues formacions en condicions d’igual".

 

La representant de Catalunya en Comú afirma que aquest acord sorgeix de tot un any de feina amb el Grup Motor en el qual també formaven part representants de Podem. Durant tot aquest temps, les dues formacions han treballat de manera conjunta en l'elaboració del programa electoral i "és un acord que materialitza una relació natural de treball conjunt", afirma Garcia.

 

"Si tens un objectiu i un programa comú no té sentit anar per separat", explica el representant de Podem, Andrés Medrano. Qui afegeix que el projecte conjunt no acaba a les municipals, ja que és "a llarg termini i avalat per un passat de col·laboració".

 

Medrano presenta el projecte com "una opció de present i de futur per Rubí, una opció necessària per com es troba la ciutat i que serveixi per fer fàcil el dia a dia de la gent". 

 

El portaveu de Podem també s'ha referit a la manera de fer de l'actual Equip de Govern: "No admetrem formar cap mena de govern amb transfuguismes, amb sous a mitja jornada. Entenem que un regidor d’una ciutat com Rubí, de pràcticament 80.000 habitants, ha de dedicar-se de ple, a plena jornada".