Ana María Martínez, PSC: "Sortim a guanyar i amb el millor equip"

El partit ha presentat els membres de la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig
Ana María Martínez durant la presentació de la llista
Ana María Martínez durant la presentació de la llista | N.E.

El Partit Socialista ha presentat la llista amb la qual concorre a les Eleccions Municipals del mes de maig. La seva cap de llista, l'actual alcaldessa de la ciutat Ana María Martínez, ha parlat de la seva candidatura a un auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler ple.

 

"L'únic que he demanat als membres de la llista és que el resultat que poguéssim oferir a la ciutat fos el millor possible. Nosaltres sortim a guanyar i amb el millor equip", ha explicat Martínez. I ha afegit que "treballar bé és posar moltes hores, molta dedicació, molt compromís, molta il·lusió però molt esforç."

 

Entre els noms de la llista que el PSC presenta per als pròxims comicis n'hi ha que repeteixen de les anteriors eleccions i que actualment són regidors a l'Ajuntament. En aquest sentit, l'alcaldable socialista ha afirmat que es tracta d'una llista continuista perquè "el resultat d'aquest mandat, malgrat les dificultats, malgrat l'absoluta minoria ha estat fantàstic" i ha afegit que "quan una cosa et funciona, amb perdó, canviar-ho és una tonteria".

 

En referència als resultats obtinguts a les darreres Eleccions Generals, on el PSC ha estat la força més votada, Martínez ha afirmat que "el resultat electoral no serà molt diferent de les Eleccions Municipals" i ha afegit que "l'expectativa és millorar resultats però això ho veurem el 26 de maig que espero que hi hagi una participació tan elevada com la de diumenge passat".

 

Durant l'acte, la socialista ha parlat d'aquelles millores que s'han dut a terme durant els quatre anys de mandat del seu equip a la ciutat i dels projectes que es durant a terme en cas que renovessin l'alcaldia.

Presentació de la llista del PSC per a les Eleccions Municipals
Presentació de la llista del PSC per a les Eleccions Municipals | N.E.

 

La llista

Entre els noms que formen la llista del PSC, com dèiem, s'hi troben alguns dels actuals regidors de l'Ajuntament però també hi ha cares noves. Tots coincideixen, segons ha explicat Martínez, en què "senten la ciutat amb el cor a l'esquerra". La presentació s'ha fet convidant els membres a pujar un a un a l'escenari preparat per l'acte. La llista, doncs, quedaria així:

1- Ana María Martínez Martínez

2- Moisés Rodríguez Cantón

3- María del Carmen Cebrián Ordóñez

4- Rafael Güeto Ortiz

5- Juan López Núñez

6- Yolanda Ferrer Polo

7- Víctor García Correas

8- Annabel Cuesta Fabre

9- José Luís Ariño Buil

10- Marta Oliva Martín

11- Miguel Ángel Romero Alcalde

12- Mónica Gil Tarín

13- Gabriel Téllez Ruiz

14- Gemma Sánchez Fernández

15- Juan Antonio Brustenga Majó

16- Marta García Marín

17- Sesareo Antonio de la Cruz Bello

18- Arantza Gabilondo Companys

19- Martín Trejo Rodríguez

20- Josefina Núñez Vázquez

21- Manuel Ramos Benítez

22- Felisa Navas Moreno

23- Francisco Roldán Ortiz

24- José Antonio Serra Guevara

25- María Mas Arrufat

 

Suplents:

1- José Miguel Modelo Díaz Pavón

2- María Jesús Rodríguez Martínez

3- María del Sol Ardila Aznar