Ana María Martínez presenta la seva candidatura a renovar l'alcaldia davant d'una Sala plena

L'acte va comptar amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta
Final de l'acte de presentació de la candidata socialista Ana María Martínez
Final de l'acte de presentació de la candidata socialista Ana María Martínez | N.E.

Ana María Martínez, actual alcaldessa de Rubí i candidata a les eleccions municipals del mes de maig pel Partit dels Socialistes de Catalunya, ha presentat la seva candidatura en un acte al Teatre Municipal La Sala que ha omplert tot l'espai. La trobada, que ha comptat amb la presència de tots els membres de l'Equip de Govern, també ha tingut l'assistència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

 

L'acte ha estat conduït per l'assessora del PSC de Rubí, Annabel Cuesta, qui ha presentat a Ana María Martínez, ha agraït els esforços que ha fet l'actual alcaldessa per la ciutat i ha demanat que continuï amb aquest treball per Rubí. Posteriorment, s'ha projectat un vídeo amb imatges de personalitats socialistes assenyalades de la història del partit i un altre promocional del PSOE.

El primer secretari del PSC durant la seva intervenció
El primer secretari del PSC durant la seva intervenció | N.E.

 

Durant la intervenció del primer secretari del PSC, Iceta ha assenyalat que un dels valors dels candidats i candidates socialistes és el respecte per la resta de formacions que pensen de manera diferent: "Els alcaldes i alcaldesses socialistes mai obliden que ho són de tothom i que, per tant, a les ciutats que governem fem els màxims esforços perquè no es produeixin esquerdes, divisió, fenòmens d’exclusió o la divisió de bàndols de bons i dolents". En aquest sentit, el primer secretari del PSC ha posat com a exemple la recuperació de la celebració del dia de la Constitució per part de l'Ajuntament "com un lloc de trobada".

 

Iceta també ha volgut remarcar la dificultat de l'actual alcaldessa de la ciutat per governar durant aquests 4 anys amb només 6 regidors de 25. "El que hem vist és que malgrat aquesta dificultat inicial, s'ha fet una feinada enorme". I afegeix que "la gent pot tocar el que hem fet, sap com som i per tant no estem demanant un xec en blanc o una confiança abstracta sinó una confiança molt concreta".

 

En referència al lema de campanya "Rubí serà el que tu vulguis" ha afirmat que el futur de la ciutat depèn, fonamentalment, del vot dels ciutadans i ciutadanes: "em trobo molta gent pel carrer que em diu 'aniria molt bé que guanyéssiu' i jo els dic 'aniria molt bé que ens votéssiu, que això no és una rifa ni un sorteig'".

 

Ana María Martínez durant la seva intervenció
Ana María Martínez durant la seva intervenció davant d'una Sala plena | N.E.

 

Per la seva banda, la candidata del PSC a Rubí, Ana María Martínez, ha assenyalat que aquest lema de campanya és un reflex de la manera de treballar en la proximitat que han dut a terme durant els 4 anys de mandat a l'Ajuntament. "Nosaltres vam iniciar el mandat treballant des de la proximitat, fent aquest desplaçament del despatx d’alcaldia als barris i el que hem anat és recollint tot allò que els nostres veïns i veïnes ens han anat suggerint o demanant".

 

Durant la seva presentació, l'actual alcaldessa de la ciutat, ha avançat algunes propostes del seu programa electoral, tot fent un "recorregut" per diferents espais de la ciutat amb el seu discurs. Així doncs, ha parlat de l'ampliació de l'actual tanatori, de la incorporació d'un nou equipament esportiu a Cova Solera i del nou projecte juvenil per a l'antiga fàbrica Supersond, pròxima al Castell, entre d'altres. 

Final de l'acte de presentació de la candidata socialista Ana María Martínez
Final de l'acte de presentació de la candidata socialista Ana María Martínez | N.E.