Ana María Martínez és la candidata del PSC per a les eleccions municipals

L'assemblea de la formació ho ha ratificat aquesta setmana després que aquesta fos l'única candidata a les primàries
Assemblea PSC durant el nomenament d'Ana María Martínez com a candidata
Assemblea PSC durant el nomenament d'Ana María Martínez com a candidata | Cedit PSC

 

L'assemblea del Partit dels Socialistes de Catalunya ha nomenat aquesta setmana oficialment Ana María Martínez com a candidata del partit per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. La candidatura de l'actual alcaldessa de la ciutat, que era l'única presentada a les primàries, ha rebut els avals necessaris per tirar endavant. 

 

Durant el nomenament, Martínez ha agraït la confiança rebuda per part de la militància del PSC i ha fet balanç de l'acció feta durant aquest mandat pel grup municipal. La candidata ha afirmat que "l'equip de govern ha estat capaç de tirar endavant la majoria de projectes del seu programa electoral, tot i els obstacles en què s'han trobat durant el mandat".

 

Martínez ha assenyalat l'ampliació de l'illa de vianants i l'inici de rehabilitació del Casino com alguns dels exemples dels projectes que s'han dut a terme durant aquests 4 anys. També ha destacat, però, que altres grans projectes no s'han pogut dur a terme "per la manca de paraula i interès per part de la Generalitat de Catalunya".