La websèrie rubinenca 'The Last Call', finalista als premis Betevé

L'entrega de premis es farà a la Fàbrica Moritz de Barcelona
Hueso, Guindilla, Weiser i Granjero són els protagonistes de The Last Call
Hueso, Guindilla, Weiser i Granjero són els protagonistes de The Last Call | La Lombarda Films

'The Last Call', la websèrie rubinenca creada per la productora La Lombarda Films, és una de les finalistes que opta als premis del programa de Betevé 'Tube d'Assaig', programa en el qual es va estrenar la primera temporada el passat hivern.

 

  

  

El pilot de 'The Last Call', d'Ignacio Malagón i Jordi Jiménez competeix amb quatre pilots més, el de '5 minuts tard' de Núria Muñoz, 'No, we can't' de Mireia Giró, Laia Alsina i Marta Vila, 'Otro cuento más' de Laura Aran i 'Air, la webserie' de Rubén Muro.


 

 

  

  

L'entrega de premis, que contempla un premi de 30.000 euros i un de 20.000 euros -que no poden ser entregats a la mateixa creació-, es farà el pròxim 24 de novembre a la Fàbrica Moritz de Barcelona. A més de l'entrega, es projectaran els pilots finalistes del IV Showcase de Pilots de Ficció, en els quals estan 'A todo riesgo' de Bruno Martín (Dr. Diablo), 'Berlineses' de Pedro Deltell, Paula Galimberti y Gonzalo Piñán, 'Carlinos, la serie' d'Oriol López, 'Clito' de Pol López i 'Kim amb K' d'Oriol Cervera i Mònica Garcia. El seleccionat com a guanyador del Pitching de guió del Saló del Cine i les Sèries i per tant candidat al Premi del Jurat a millor pilot del IV Showcase de Pilots de Ficció és 'Amigos de Sangre 2' de Guillermo Peláez.


 

 

  

  

Totes les persones que vulguin assistir a l'entrega de premis ho poden fer inscrivint-se de manera gratuïta en el següent enllaç.

 

 

  

  

Des del TOT Rubí desitgem molta sort a tot l'equip de La Lombarda Films. I per tots aquells i aquelles que encara no sapigueu què és això de The Last Call, us recomanem que descobriu les quines són les aventures que viuen els 4 protagonistes de la història i que reconegueu els carrers de Rubí.