Veïns x Rubí denuncia a PSC, Cs, Junts per Rubí, i als candidats Xavier Corbera i Jaume Buscallà davant la Junta electoral

Veïns x Rubí ha interposat una denúncia davant la Junta electoral de Terrassa per inserir publicitat per part de diversos grups polítics i dos regidors
Toni García, Veïns per Rubí | Arxiu

 

Veïns x Rubí (VR) ha denunciat a PSC, CsiJunts per Rubí davant la Junta electoral de Terrassa per inserir publicitat al Diari de Rubí durant el període electoral. En el cas dels candidats a l’alcaldia Xavier Corbera i Jaume Buscallà, VR ha detectat publicitat en la xarxa social Instagram.

 

Veïns x Rubí han explicat en un comunicat que el passat 2 d’abril es va publicar al BOE la convocatòria d’eleccions municipals i des del moment de la publicació i fins a l’inici de la campanya electoral hi ha una sèrie de restriccions publicitàries.

 

Entre altres, no es poden contractar directament ni a través de tercers publicitat comercial en diferents suports publicitaris, ja siguin suports comercials, premsa, ràdio, internet, etc.

 

Per aquest motiu han denunciat a inicis de la setmana davant la Junta electoral de Terrassa, perquè prengui les mesures que corresponguin. També han demanat responsabilitat a totes les candidatures i estricte compliment de la llei electoral per evitar conflictes innecessaris i garantir el joc net.