Solidaritat, jornada de les persones amb diversitat funcional i Fira del Vi per aquest cap de setmana

Les activitats es repartiran entre El Celler, la plaça Doctor Guardiet i la plaça Catalunya, entre d'altres
Agenda cap de setmana a Rubí
Agenda cap de setmana a Rubí | Arxiu

 

Aquest cap de setmana, les activitats programades a la ciutat van dirigides a tota la família i són per tots els gustos. Des del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional, fins a la festa que l'INS l'Estatut ha preparat per La Marató, passant per la Fira del Vi o la Marxa de la Regularitat.

 

Dissabte arrenca la Fira del Vi, una activitat que ocuparà els dos dies del cap de setmana. Aquesta activitat, que començarà a les 11 h tant dissabte com diumenge, inclou tasts vinícoles però també gastronomia, concerts i molts tallers i activitats infantils(vegeu notícia).

 

Dissabte al matí també es faran les activitats infantils habituals a les 11 h. A l'Auditori de la Biblioteca l'Hora del conte en Anglès i a l'Ateneu la Música per a petita infància amb 'Planeta Clarinet'.

 

L'Institut l'Estatut s'ha llançat a la piscina i en la seva col·laboració d'enguany amb La Marató de TV3 ha volgut fer partícip a tots els rubinencs i rubinenques. És per aquest motiu que a partir de les 10 h ja començaran a ambientar la plaça del Doctor Guardiet amb tot d'activitats i tallers per a grans i petits i amb molta presència de la música (vegeu notícia).

 

Per als amants de la música blues, a partir de les 20.30 h, la plaça Anselm Clavé acull el concert Veronica & The  Serenaders Red Wine. Aquest projecte ha portat arreu d'Europa la passió dels seus components pel country-blues, el ragtime, el hokum i tota la música popular-rural dels anys 20 i 30. 

 

Diumenge al matí tindrà lloc la Marxa de la Regularitat però només en edició matinal que comença i acaba al Castell on hi haurà jocs inflables i activitats per als assistents i familiars (vegeu notícia). I canviant d'ubicació i registre, a partir de les 10.30 h, Foment de la Sardana ha organitzat una doble ballada a la plaça Catalunya (vegeu notícia).

 

El dia 2 també es commemora l'acte central del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional que es farà a la plaça Doctor Guardiet de 10 a 14 h(vegeu notícia).