S’obren les inscripcions per a les activitats d’estiu de Rubí Jove

La programació de l’Espai Jove Torre Bassas estarà adreçada als i les joves d’entre 12 i 29 anys
Espai Jove Torre Bassas | Rubí Jove

La programació de l’Estiu Rubí Jove ja s’ha fet pública i, amb ella, també les inscripcions. Aquestes es podran fer fins al divendres 28 de juny a través de la web de Rubí Jove o bé presencialment a l’Espai Jove Torre Bassas (C/ de Sabadell, 18). Les activitats estaran dirigides als i les joves d’entre 12 i 29 anys.

 

L’oferta formativa serà un dels eixos on se centrarà la programació de Rubí Jove. És per això que s’oferirà un nou curs de 100 hores de monitors i monitores d’activitats de lleure infantil i juvenil. Aquest està dirigit a persones de 18 a 29 anys i s’impartirà de 3 al 30 de juliol. El segon curs que s’oferirà serà de premonitors, on en 20 hores es donaran tècniques per seguir educant en el temps de lleure, i aquest anirà del 8 al 12 de juliol. Per últim, el tercer curs porta per títol Educar en la sexualitat i la diversitat de gènere, i anirà dirigida a educadors que vulguin treballar aspectes sexuals amb infants i joves, i es farà el 9 de juliol.

 

Rubí Jove també ha preparat tallers de caire educatiu que aniran adreçats a nois i noies de 12 a 18 anys. Aquests seran: el Fem Deures, on s’ajudarà a tots aquells joves que hagin de fer repàs; Improvisem?, un taller de teatre; English “pitinglish”, un espai per practicar l’speaking en anglès; i Les mans a la massa, un divertit taller de cuina. Hi haurà un taller més, però adreçat cap a gent més gran (de 18 a 30 anys), i serà Sonorització de directes, dedicat a les persones assistents en la tècnica de so de directe.

 

A més de l’oferta formativa i de tallers, Rubí Jove també ha volgut apostar per les activitats als barris. D’aquesta forma, es duran a terme tornejos de futbol i ping-pong de La nit és jove, que se celebraran el 12 de juliol i 20 de setembre a la pista poliesportiva Les Torres, però cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a [email protected]. També es farà un taller de circ al carrer a la pista poliesportiva del parc de la Pau i la Natura el 9 de juliol, i el 13 de setembre es projectarà la pel·lícula Jurassic World: el reino caído  a la pista poliesportiva del Pinar.

 

Més enllà de tota la programació explicada fins al moment, Rubí Jove mantindrà la seva oferta de serveis d’assessoria durant els mesos de juliol i setembre: el Punt Jove LGTBI+, l’Assessoria laboral jove, el Consultori sexual i de parella, l’Assessorament i orientació formativa i l’Espai d’orientació i acompanyament per a la sol·licitud de beques per a la continuïtat dels estudis, que tornarà a estar operatiu a partir del 2 de setembre.